DISCLAIMER

Over deze site

Aansprakelijkheid
Wij doen ons uiterste best om de informatie op deze website zo accuraat en actueel mogelijk te houden.
Voor eventuele fouten, onvolkomenheden en ontbrekende informatie aanvaardt Slenders Wasserij Stomerij echter geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid.
Ook voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van de informatie op deze site zijn wij niet aansprakelijk.

Copy rechten
Alle teksten, foto’s en grafische voorstellingen van de site www.slen.nl zijn gemaakt door M. Roest en eigendom van Slenders Wasserij Stomerij. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Slenders Wasserij Stomerij worden openbaar gemaakt en/of verveelvoudigd.
Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren.

Prijzen
Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Slenders Wasserij Stomerij te mogen claimen of te veronderstellen.

Links naar andere sites
Op deze website treft u diverse links naar andere sites aan.
Slenders Wasserij Stomerij is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van die websites.

Technisch informatie
Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot de technische aspecten van deze website,
of wilt u ons wijzen op fouten stuur ons a.u.b. een mailtje.