Een week lang de warme maaltijd, boodschappen en schone was geregeld.
Zelf de boodschappen doen, een was draaien, langs de apotheek of een maaltijd koken. Deze ‘gewone’ dagelijkse dingen kunnen opeens een opgave worden. Bijvoorbeeld als u herstelt van een behandeling, thuis komt na een ziekenhuisopname of wanneer uw mantelzorger op vakantie gaat.

Bij Servicepaspoort vindt u voor die tijdelijke momenten een mooie oplossing: Hotel Thuis. Met Hotel Thuis kunt u thuis leven als in een hotel. De belangrijkste zaken worden namelijk voor u geregeld. Onze leveranciers komen naar u toe met een warme maaltijd en bijvoorbeeld de schone was. U hoeft alleen de deur open te doen, wel zo makkelijk.

Dit krijgt u bij Hotel Thuis:

  • Uw maaltijden worden verzorgd
    De hele week krijgt u elke middag of avond de warme maaltijd bij u thuis.
  • De boodschappen worden gebracht.
    U hoeft niet eens een boodschappenlijstje te maken. Wij zorgen dat u voor de belangrijkste zaken niet misgrijpt: het ontbijt, de lunch, vers fruit, koffie en thee; kortom alle basisboodschappen.
  • U krijgt schone was
    We halen uw was thuis op en alles komt schoon, gevouwen en gestreken terug.

Hotel Thuis is een goed doordachte service die voor bijna iedereen voldoet. Daarom kunnen we direct starten, zonder veel vragen vooraf. Dus ook in noodgevallen. Vandaag aangemeld, morgen van start.

Meer informatie vindt u hier, op deze webpagina kunt u ook de service aanvragen.
U mag ook bellen naar 023-89 18 440 of mailen naar info@servicepaspoort.nl.