Slenders Wasserij Stomerij werkt al jarenlang nauw samen met het Servicepaspoort.

Met het oog op de veranderingen in de zorg is het team van Servicepaspoort continu op zoek naar voorzieningen, producten of diensten om leden zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij de ledenservice van Servicepaspoort kunt u terecht voor vakmensen, moderne oplossingen en een persoonlijk advies. Dit geldt op de terreinen gemak, comfort, hulp of zorg.
Daarnaast is Servicepaspoort uitstekend op de hoogte van de moderne oplossingen in deze snel veranderende maatschappij. Met oplossingen in en rondom uw huis die nu en in de toekomst een veilige en comfortabele toevoeging zijn voor uw woonbeleving.

Slenders Wasserij Stomerij past natuurlijk perfect binnen dat concept, veel van onze klanten zijn ook lid van het Servicepaspoort.
Denkt u er over om lid te worden of wilt u meer informatie, dan kunt u klikken op deze link. De kosten heeft u snel terugverdiend.

Bent u al lid van het Servicepaspoort en wilt u de was door ons laten verzorgen, dan krijgt u een waszak en een wasboekje voor slechts € 5,00 (normale prijs € 18,10). U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor de wasservice door te mailen naar info@slen.nl of bellen met 023 5377611