VERKOOP EN VERHUUR

Verhuur

Aan onze klanten verhuren wij diverse artikelen.
Dit gaat van schoonloopmatten en handdoekautomaten tot en met beddenlinnen. Een huurpakket is maatwerk. De klant moet tevreden zijn met zijn keuze.
Wij kopen speciaal in naar de behoeften van de klant, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Als u een speciaal merk wilt van een andere leverancier dan de onze gaan wij dat regelen.

Zo kunnen wij ook het totale sanitaire pakket aanbieden, met zeepdispencers, luchtverfrissers en afvalbins. Schoonloopmatten in alle afmetingen en kleuren, zelfs met tekst of uw logo behoren tot de mogelijkheden. Dit alles in combinatie met het reinigen van
de bedrijfswas is natuurlijk wel zo gemakkelijk: 1 leverancier, 1 maandnota en u heeft er geen omkijken meer naar!

Voor de levering, reiniging en onderhoud van bedrijfskleding hebben wij een nieuw concept in de markt gezet onder de naam Wear and Wash. De klant en de functie van de kleding staan centraal om tot de beste keuze te komen. Het reinigen en onderhoud wordt hierin meteen meegenomen, evenals het aanbrengen van het bedrijfslogo.
Achter Wear and Wash staan twee bedrijven met tientallen jaren ervaring, zij nemen uw zorgen uit handen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

Verkoop

Voor de verkoop hebben wij een beperkte voorraad linnen voorradig. Dan moet u denken aankeukenlinnen
lakens, hoeslakens, slopen, handdoeken, thee- en glazendoeken, tafellinnen, etcetera. De keuze in kleur is misschien beperkt, maar de kwaliteit is uitmuntend omdat deze goederen ook voor verhuur ingezet worden en zodoende duurzaam moeten zijn.
Verder bieden wij nog diverse wasserij gerelateerde producten aan zoals:

Stop-mot
Ter bescherming van uw goed dat in uw linnenkast ligt. Motten hebben een hekel aan de geur die het geïmpregneerde cederhout verspreidt.
Verkrijgbaar in plat voor in de lade of met hanger voor tussen uw kostbare kostuums.

Chemdry

Chemdry vlekkenblusser
De meest gangbare vlekken kunt u zelf verwijderen met de Chem-Dry Vlekkenblusser. Het is een veilig middel dat op vrijwel alle stofferingen gebruikt kan worden. Spuit op de vlek, wacht 30 seconden en u dept met een droge doek de vlek weg.
De Chem-Dry Vlekkenblusser is verkrijgbaar in een 150 ml. of een 500 ml. verpakking.

ScotchgardScotchgard
Extreme voor textiel in de buitenlucht zoals buitenkussens, parasols, rugzakken, tenten, hangmatten. Stoot water af gedurende een lange periode en beschermt tegen vlekken op vetbasis. Het textiel behoudt zijn originele uiterlijk en gevoel.
Scotchgard Preserv’ en Deco voor textiel binnen zoals meubelen, tapijt, placemats, stoelkussens. Stoot water af en beschermt tegen vlekken op vetbasis. Het textiel behoudt zijn originele uiterlijk.

Informeer hier naar onze prijzen.