VERKOOP EN VERHUUR

Verhuur

Aan onze klanten verhuren wij diverse artikelen, o.a. schoonloopmatten en handdoekautomaten. Een huurpakket is maatwerk. Wij kopen speciaal in naar de behoeften van de klant.

Schoonloopmatten zijn er in alle afmetingen en kleuren, zelfs met tekst of uw logo behoort tot de mogelijkheden. Dit in combinatie met het reinigen van de bedrijfswas is natuurlijk wel zo gemakkelijk: 1 leverancier, 1 maandnota en u heeft er geen omkijken meer naar!

Verkoop

Voor de verkoop hebben wij een beperkte voorraad linnen voorradig. Dan moet u denken aankeukenlinnen
lakens, hoeslakens, slopen, handdoeken, thee- en glazendoeken, tafellinnen, etcetera. De keuze in kleur is misschien beperkt, maar de kwaliteit is uitmuntend omdat deze goederen ook voor verhuur ingezet worden en zodoende duurzaam moeten zijn.
Verder bieden wij nog diverse wasserij gerelateerde producten aan zoals:

Stop-mot
Ter bescherming van uw goed dat in uw linnenkast ligt. Motten hebben een hekel aan de geur die het geïmpregneerde cederhout verspreidt.
Verkrijgbaar in plat voor in de lade of met hanger voor tussen uw kostbare kostuums.

Chemdry

Chemdry vlekkenblusser
De meest gangbare vlekken kunt u zelf verwijderen met de Chem-Dry Vlekkenblusser. Het is een veilig middel dat op vrijwel alle stofferingen gebruikt kan worden. Spuit op de vlek, wacht 30 seconden en u dept met een droge doek de vlek weg.
De Chem-Dry Vlekkenblusser is verkrijgbaar in een 150 ml. of een 500 ml. verpakking.

ScotchgardScotchgard
Extreme voor textiel in de buitenlucht zoals buitenkussens, parasols, rugzakken, tenten, hangmatten. Stoot water af gedurende een lange periode en beschermt tegen vlekken op vetbasis. Het textiel behoudt zijn originele uiterlijk en gevoel.
Scotchgard Preserv’ en Deco voor textiel binnen zoals meubelen, tapijt, placemats, stoelkussens. Stoot water af en beschermt tegen vlekken op vetbasis. Het textiel behoudt zijn originele uiterlijk.

Informeer hier naar onze prijzen.